revista firme

  • Revista Firme
  • Salon Monik
  • Lex Logos
  • Agro TV
Revista Firme Romania - catalog de firme

Despre noi

Mobilier / Industria lemnului

Interna Collection

Interna Collection Str Ion Mihalache nr 8 (fosta Bicaz) Timisoara
Timis Romania

Persoana de contact: Mihaela Har
Telefon: 0740161826
Adresa de email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza Website : http://www.interna.ro

Societatea debutează în anul 2009 ca producător de mobilier de serie si la comandă, fiind rezultatul initiativei , experientei si perseverentei managerului Har Mihaela si al inginerului Gantă Lucian care asigură cu energie , competentă si entuziasm activitatea de productie si retail.

În anul 2010 societatea se extinde prin sectia de mobilier tapitat la comandă si serie mărind considerabil portofoliu de clienti la peste 5000 pe an. În perioada de mărire a capacitatii de productie sunt lansate modele noi pe piată, răspunzând celor mai diversificate solicitări ale clientilor.

În prezent societatea îsi desfasoară activitatea de productie pe o suprafasă de 1300 mp cu 10 angaja si si un showroom de 100 mp care se doreste a fi puntea de legatură dintre producator si clientul final care beneficiază de preturi mult mai bune prin eliminarea adaosurilor practicate de comercianti si dealeri.

Pentru a fi la nivelul pe care ni-l dorim ca si producători de mobilier acordăm o atentie specială contactelor, termenelor de livrare si relatiilor cu clientii toate contribuind la eficientizarea economică.

Sperăm să vă facă plăcere să navigati pe site-ul nostru de prezentare si asteptăm să ne vizita si la showroom-ul nostru din Timisoara pe str Ion Mihalache nr 8.

Fabrica are sediul pe str.Constructorilor 60, Timisoara persoana contact Har Mihaela , tel 0740161826

Magazinul se afla pe Str Ion Mihalache nr 8 (fosta Bicaz), Persoana contact Covesan Mihaela tel 0748402408

 

Servicii oferite :

Realizare mobila la comanda

Galerie Foto

Oferta Noastra


Realizare mobila la comanda

Unde ne gasiti

Click aici pentru a vedea harta cu locatia firmei noastre


RSS Feeds

Transport Persoane Autocar Deva Cluj Hunedoara Bistrita Resita Alba

Legal General services

salon eliza

Adiela Travel

Joomla! Template design and develop by JoomVision.com - http://www.joomvision.com